Spread the love

Bună, draga mea!

Aș vrea să îți prezint un produs care mi-a fost de un real folos vara aceasta, atât mie, cât și întregii familii: Atoderm Intensive Gel-cremă.

Produsele din gama Atoderm sunt destinate pielii uscate, atopice, predispuse iritațiilor.

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală.

Gelul Atoderm Intensive l-am folosit atât pe ten, cât și pe corp și oferă o senzație de răcorire. Desigur, micile iritații mi-au dat și mie bătăi de cap, mai ales că sunt gravidă și schimbările hormonale și-au spus cuvântul. De la iritații produse de la mușcăturile de insecte, transpirație, Atoderm a făcut fix ceea ce promite, calmează pielea iritată, și hidratează pielea.

Se poate folosi și pentru copii și bebeluși, și ce-i drept m-a salvat. Alex e tare predispus iritațiilor, și imediat pielea se înroșește și apare senzația de mâncărime. Gelul l-am folosit astfel cu succes și pentru Alex.

Enoxolona din componența sa calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.

Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.
Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.

AȚI ÎNCERCAT ACEST PRODUS?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

8 comentarii la „Bioderma Atoderm gel-crema

  1. Ador produsele de la Bioderma ,îmi plac foarte mult ,cu fetița mai mică am probleme cu pielea atopică și cu nimica din ce foloseam înainte nu-i trecea , dar de când folosesc produsele de la Bioderma sunt tare mulțumită de ele ! Își merită din plin bănuții .

  2. Folosesc și eu acest produs și pot confirma faptul că este mirific! 😀
    Îmi place foarte mult, tenul meu rezonează foarte bine cu acesta, mi-a calmat și mie iritația și senzația de mâncărime cauzată de folosirea acizilor pentru depigmentare.

  3. Produsele Bioderma sunt nelipsite din casa mea. Acest gel crema este un super produs si calmeaza si hidrateaza chiar si piele cu probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *