Spread the love

Ca femeie, casa devine locul în care îmi găsesc echilibrul și mă reîncarc pozitiv. Să păstrez curățenia, să schimb mereu câte ceva în casă, sunt câteva lucruri care mă fac să mă simt bine, acasă.

Caut mereu produse de curățenie care să vină în sprijinul meu, să fie eficiente și să nu pierd prea mult timp trebăluind prin casă.

Din fericire, există produse care te ajută să faci curățenie cât ai zice…Sano.

Sano este un brand de produse de curățenie și detergenți pe care l-am descoperit de ceva timp și ale căror produse nu m-au dezamăgit.

Pentru podele curate, folosesc Sano Floor Plus care are un miros fresh, intens. Inovația Sano e faptul că acest produs nu doar curăța, dar și îndepărtează insectele. Nu conține insecticid sau pesticide, este avizat de Ministerul Sănătății, și este sigur atât pentru animale, cât și pentru oameni. Îmi place mult produsul, pentru mirosul fresh, de lămâie care se menține mult timp.

Pentru aragaz, folosesc Sano Forte Plus Lemon . Nu e nevoie să aștept minute în șir pentru a dizolva grăsimea, în 2-3 minute dizolvă orice murdărie.

Poate curăța lejer grătarul, plita, pereții de ceramică, cuptorul, aragazul, tăvile și imprimă încăperii parfumul plăcut de citrice. Pentru a vă proteja mâinile, e recomandat să folosiți mănuși.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat produse Sano și care sunt preferatele voastre?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

13 comentarii la „Produse de curățenie Sano

  1. Chiar vreau sa incerc ceva nou pentru aragaz.
    Dar, tare ma tenteaza detergentul de pardoseli, mai ales ca elimina si insectele. Daca spui ca nu este periculos nici pentru animale si mai bine.

  2. Numai produse foarte bune are Sano,tot ce am încercat de la ei mi-a plăcut șiau un miros tare frumos !

  3. Eu sunt super sensibilă la detergenți și soluții, îmi creează alergii și aleg doar variante bio și evit anumite ingrediente.
    De la Sano am folosit acum câțiva ani o soluție antimucegai și a avut efect.

  4. Folosesc cele două produse Sano și sunt tare mulțumită de cum își fac treaba. De când folosesc soluția pentru suprafețele podelelor, aceste strălucesc de curățenie și nu mai există nici o urmă de gândac.
    Este aliatul meu nr 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *