Spread the love

Toamna aceasta se numără parfumurile pentru iubitoarele de beauty. Vă prezint azi, 4 parfumuri noi care și-au făcut apariția anul acesta.

Armani My Way este un parfum floral lemnos lansat anul acesta, care te invită într-o călătorie în jurul lumii, pentru a te descoperi pe tine, dar și pentru a te bucura de frumusețile pe care universul ți le poate oferi.

Parfumul combină note din întreaga lume. Notele de vârf sunt formate dintr-un duo spectaculos: floare de portocal african și bergamota calabriana. Inima conține un buchet amețitor de flori albe, din care veți recunoaște iasomia și tuberoza indiană. La bază, parfumul te încântă cu un trio senzual format din lemn de cedru de Virginia, cu mosc alb și vanilie din Madagascar.

Brandul Armani a gândit un parfum special, care să ne unească pe toți, iar capacul sticluței albastru amintește de Planeta Pământ. Inelul cu semnătura Giorgio Armani care străbate capacul este simbolul propriei noastre călătorii pe pământ.

Flaconul parfumului Armani My Way este reîncărcabil.

Preț Notino -aprox. 330 lei (30ml)

Un alt parfum lansat în 2020 este Lancôme Idôle L’Intense

Parfumul spune povestea femeilor puternice, ambițioase, care luptă pentru visele lor și au puterea să meargă mai departe indiferent de orice. Lancôme Idôle L’Intense ne îndeamnă pe noi femeile, să ne iubim pe noi, să căutăm resurse în noi pentru a aprinde flacăra succesului și a deveni o rază de lumină pentru noi și ceilalți.

Parfumul este unul floral, cu note de vârf portocală amară și mandarină.Trandafirul este completat de iasomie, care adaugă strălucire și senzualitate. Baza compoziției, evidentă la estomparea finală, este o combinație de tonuri calde, de lemn cu vanilie.

Preț Notino- aprox. 282 ron- 25 ml

Chloé Nomade Absolu de Parfum este un parfum lemnos, de tip chypre, lansat în anul 2020. Ca notă de vârf planta de artemisia sau davana oferă parfumului un voal de senzualitate, încă din primele momente. Parfumul spune povestea unei femei puternice, plină de femininitate, căreia nu îi e frică să exploreze, să descopere lumea.

Preț Notino- aprox. 167 ron (30ml)

Armani Ocean di Gioia a fost lansat anul acesta,  la aniversarea a 10 ani de la lansarea – emblematicei – ape de parfum Armani Acqua di Gioia.

Inconfundabil, cu arome fresh- florale, parfumul este destinat femeii moderne, active, puternice, în deplină armonie cu natura.

Preț Notino- aprox. 197 ron (30ml)

CE PARFUM V-AR PLĂCEA SĂ ÎNCERCAȚI?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Beauty News: 4 parfumuri lansate în 2020

  1. Toate cred că sunt foarte faine ,dar și prețul este pe măsură ,mult prea mare pentru bugetul meu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *