Spread the love

Bună, draga mea! Pasiunea pentru parfumurile Avon a început din liceu. Atunci a fost momentul în care am descoperit universul Avon, unul cu produse de calitate și accesibile ca preț.

Anii au trecut, iar acest brand a rămas drag sufletului meu. Primul parfum de care m-am îndrăgostit a fost Perceive. Au urmat apoi Little Black Dress, Pur Blanca, Today.

Recent, am avut ocazia să mă înscriu la o campanie Buzzstore. Nu am mai participat de ceva timp, și am fost încântată de ideea de a testa un nou parfum Avon.

Apa de parfum Lucky Me pentru Ea este o aromă senzuală și vibrantă pentru femeile care iubesc spontaneitatea. Compoziția, ca o noapte de fericire pură, se deschide cu o notă puternică de șampanie, apoi te înfășoară cu căldura chihlimbarului auriu, pentru a închide cu acordul de vanilie dulce. Este o alegere perfectă pentru distracție până la răsăritul soarelui.

Parfumul Lucky Me mi-a întrecut așteptările. Este un parfum oriental-floral, nu foarte dulce, ci mai degrabă unul care va încânta simțurile și unei iubitoare de arome mai fresh. Cu note de chihlimbar, șampanie și vanilie, Lucky Me te poartă într-o poveste cu happy-end, la finalul căreia poți exclama: Oh, lucky me.

Dacă erați curioase cum arată norocul, ei bine, el se află într-o sticluță mică, elegantă, mov, cu un parfum inconfundabil 🙂

Sticluța este foarte elegantă, la fel ca aroma parfumului. Parfumul este senzual, ideal pentru o seară în oraș, dar eu îl văd perfect și pentru toată ziua. Persistența este una până la 8 ore pe piele, iar pe haine se simte până a 2-a zi. Desigur, persistența este legată de ph-ul pielii, iar parfumul nu m-a dezamăgit.

Lucky Me este apă de parfum, deci are o persistența îndelungată și un miros intens. Se găsește pe Avon, la un preț de aproximativ 75 ron/50ml.

Sunt curioasă să aflu care sunt parfumurile voastre preferate de la Avon și dacă ați încercat Lucky Me?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

15 comentarii la „Parfum Lucky Me Avon

  1. Arată foarte fain această sticluță cu parfum ,folosesc și eu parfumuri de la Avon ,dar pe acesta nu l-am încercat ! Trebuie să -l comand și eu ! Să-l folosești cu drag !

  2. L-am tot vazut in on-line si pe la voi in ultimul timp si sunt tare curioasa cum miroase, sticluta e tare fancy.

  3. Nu știu cum miroase,încă nu am avut ocazia să îl încerc. Arată oricum foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *