Spread the love

Bună, draga mea!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu în ultimii ani am început să acord o mai mare importanță produselor antirid. Pe principiul mai bine să previi, decât să tratezi, produsele cu ingrediente antiaging au devenit parte din rutina mea de îngrijire a tenului.

Am avut plăcuta surpriză să pot testa ultima inovație de la brandul La Roche-Posay în materie de produse antirid și anume Hyalu B5 Serum prin intermediul Buzzstore.

HYALU B5 SERUM are o formulă unică ce combină două tipuri de acid hialuronic pur, vitamina B5 și Madecassoside pentru a reumple pielea și pentru a favoriza repararea barierii cutanate și regenerarea pielii.

Odată cu înaintarea în vârstă și mai ales după 25 de ani, cercetătorii menționează că pielea începe să își piardă din elasticitate, de aceea e necesar să folosim produse pe bază de colagen, acid hialuronic.

Hyalu B5 Serum prin moleculele sale de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară. 

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate.

MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.

Ce îmi place foarte mult la acest produs este și faptul că are la bază apa termală La Roche-Posay ce ajută la repararea barierei cutanate și la menținerea echilibrului microbiomului.

Sunt o mare fană a serumurilor, de aceea am fost încântată să încerc acest produs. Are textură lejeră, de genul unui gel-cremă, are un mod de dozare eficient prin pipetă și trebuie să vă spun că o picătură e foarte spornică, ajunge pentru întreaga față. Nu lasă tenul lipicios, intră repede în piele. Ce am observat? Un ten mult mai fresh, mai luminos.

Oboseala din ultima lună de când a venit pe lume Bubulina noastră și-a pus amprenta asupra tenului meu, și m-am bucurat să încerc acest produs care a avut efecte benefice. Tenul nu mai e atât de lipsit de strălucire, e mult mai fresh și hidratat.

Rezultatele testelor de laborator sunt promițătoare, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, ci să încercați acest produs.

REZULTATELE TESTELOR*

DUPĂ O ZI DE UTILIZARE
71% dintre riduri au un aspect redus

DUPĂ 4 SĂPTĂMÂNI
75% aspectul general al pielii este îmbunătățit
69% pielea are un aspect revitalizat
75% pielea se simte odihnită
75% aspectul general al pielii este îmbunătățit

Produsul este indicat pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea sensibilă

SUNT CURIOASĂ DACĂ VOI AȚI ÎNCERCAT ACEST PRODUS SAU DACĂ FOLOSIȚI PRODUSE ANTIAGING?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

9 comentarii la „Hyalu B5 Serum-La Roche-Posay

  1. Și mie îmi plac mult serumurile ,mai ales cele cu acid hialuronic ,dar pe acesta nu l-am încercat .Mulțumim pentru recomandare ,o să-l trec și eu pe listă pentru viitor .

  2. Încă de când am descoperit acest produs sunt foarte curioasă despre el și îmi doresc să îl încerc și eu. Simt că am nevoie de un produs de genul acesta.

  3. Nu am stiut de aceste produse, dar rezultatele vad ca sunt foarte bune, cred ca o sa le incerc si eu, procentele sunt foarte bune!

  4. Am si eu cateva saptamani de cand il folosesc, este foarte bun! Cu siguranta il voi folosi pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *