Spread the love

E luna cadourilor, de aceea ne pregătim temeinic pentru a-i surprinde pe cei dragi cu surprize pe gustul lor.

Pe Notino.ro găsești idei de cadouri inspirate, mai ales atunci când rămâi în pană de idei. De exemplu, poți afla care sunt cele mai vândute și apreciate parfumuri pentru femei. În top parfumuri femei este Lancôme La Vie Est Belle, cel mai vândut parfum, iar preferatele mele sunt și ele în top.

 Apa de parfum Jean Paul Gaultier Scandal este parfumul meu de suflet, pe care îl folosesc de la apariție, și cred că este o variantă excelentă pentru cadou, indiferent de vârsta unei femei. Cel mai mult îmi place la acesta, aroma inconfundabilă de miere și patchouli care te învăluie într-o aură misterioasă.

Desigur, nu îi uităm nici pe bărbați, pentru ei sunt o mulțime de idei de cadouri de Crăciun pentru el 

Puteți alege sunt set parfumat, cum ar fi Calvin Klein Eternity men la 199 lei. Foarte practice și accesibile ca preț sunt seturile Nivea, mai ales dacă trebuie să cumperi mai mult de un cadou, pentru bărbații dragi din viața ta: soț, frate, tată, etc.

Copiii din ziua de azi au și ei preferințe în materie de produse cosmetice, de aceea pentru năzdrăvanii familiei puteți alege parfumuri speciale cu personajele lor preferate: Barbie, Spiderman.

Va puteți inspira din multitudinea de idei de cadouri de Crăciun pentru copii 

Pentru un cadou deosebit, puteți apela la serviciul de gravură oferit de Notino. Puteți grava un mesaj, o dată, poate chiar o cerere în căsătorie. Pe pagina produsului bifați opțiunea „Gravați-vă propriul text“. Scrieți în căsuță textul dorit și confirmați.

Poți profita de livrarea gratuită indiferent de valoarea comenzii și comanda azi produsele dorite.

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

8 comentarii la „Cadouri parfumate de Crăciun

  1. Faine parfumurile pentru copii.O sa intru și eu să văd ce găsesc pentru piticii mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *