Spread the love

Anul acesta a fost unul altfel pentru întreaga lume, și cu siguranță am învățat să prețuim cu adevărat doar ceea ce contează pentru noi.

Crăciunul înseamnă familie, bucurie, liniște. Nu e doar despre cadouri și epatări, e despre acele mici lucruri care pot aduce atâta bucurie. Azi vin cu o propunere de cadouri care ne introduc într-o atmosferă de basm, cu arome delicioase de măr copt, coacăze sau unt de karite.

Căsuța cu surprize Măr Copt este un cadou accesibil, cu produse care miros senzațional a măr copt. Costă aproximativ 39lei și e un cadou potrivit pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Conține: exfoliant pentru corp ( 30 ml), gel de duș ( 50 ml), cremă pentru mâini (30ml), balsam pentru buze .

Set Noapte de Iarnă are o aromă inconfundabilă de coacăze negre și merișoare. Prețul este de aproximativ 49.90 ron. Conține: gel de duș ( 400 ml), cremă pentru mâini (75 ml), săpun-gel pentru mâini (190 ml) pungă roz verticală (dimensiuni 18x7x13 cm, material: carton și mâner din bumbac)

Kit Duo Noapte de Iarnă care conține cremă de mâini și balsam de buze. Preț 21.90 ron

Crăciunul acesta chiar dacă poate fi diferit de alți ani și nu vei putea fi aproape de toți cei dragi, arată-le că te gândești la ei și trimite-le un cadou de suflet. Alege din multitudinea de idei de cadouri, unele sub 50 lei. Practic vei găsi cadouri pentru toată familia și adaptate bugetului tău.

CE CADOURI AI PREGĂTIT PENTRU CEI DRAGI ?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Idei de cadouri sub 50 lei

  1. Ador produsele de la Yves Rocher ,au un miros tare frumos și prețul este accesibil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *