Importanța demachierii și apa micelara potrivită tenului tau

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea!

Nu cred că există cineva pe lumea aceasta care nu a auzit de apa micelară Bioderma Sensibio H20, căci o sticluță este vândută la fiecare o secundă în lume.

Eu o folosesc de aproximativ 2 ani și mi se pare cea mai bună alegere pentru orice tip de ten. Practic, e apa micelară pe care aș recomand-o fiicei mele când va crește mare și va ajunge la vârsta pubertații. Singura pe care aș recomanda-o oricărei adolescente care poate acum descoperă produsele de îngrijire.

O îngrijire corespunzătoare începe din adolescență, și începe cu produse adecvate, blânde cu pielea. La 15-16 ani, nu știam mare lucru despre demachiere, erau alte timpuri, acces O la internet, mama mea nu mi-a spus prea multe despre importanța demachierii.

DE CE AR TREBUI SĂ NE DEMACHIEM TENUL INDIFERENT DACĂ NE-AM MACHIAT SAU NU?

Pentru că tenul îmbătrânește mult mai repede dacă nu îndepărtăm toate acele celule moarte de la suprafața pielii ar fi poate cel mai important motiv.

Pentru că un ten curat, va ține la distanță excesul de sebum, și astfel nu vom avea probleme cu acneea.

Gândește-te de câte ori ne atingem fața de-a lungul unei zile, sau mai nou, gândește-te la purtarea măștii care favorizează apariția iritațiilor. Cu siguranță îmi vei da dreptate că demachierea este ESENȚIALĂ.

De ce îmi place atât de mult această apă micelară?

-nu produce iritații, având o formulă hipoalergenică

-curăță perfect impuritățile și machiajul

-este blândă cu pielea.

-nu lasă tenul lipicios

-nu conține parfum

Anul acesta, BIODERMA a sărbătorit 25 de ani de grijă pentru pielea ta, cu ambalaje cu un mesaj deosebit: YOUR SKIN DESERVES RESPECT. Bioderma îți respectă deciziile, și e alături de tine zi de zi, ca tu să fii mereu încrezătoare în forțele proprii. M-am bucurat mult când am văzut acei bureței reutilizabili, Bioderma se gândește mereu la cele mai bune variante și pentru protejarea mediului.

AI FOLOSIT ACEASTĂ APĂ MICELARĂ?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *