Spread the love

Bună, draga mea!

A fost un an dificil, în care cu toții ne-am schimbat prioritățile, am învățat să prețuim mai mult timpul petrecut cu familia și sănătatea.

Poate mai mult ca oricând, am căutat soluții eficiente pentru a ne proteja familia. Imunitatea a fost cuvântul de ordine în tot acest haos, de aceea fiecare dintre noi, a apelat la produse care să ne ajute organismul să facă față bolii. În fiecare an, eu cumpăr suplimente alimentare pentru imunitate pentru întreaga familie. De la mic la mare ne imunizăm.

Am avut plăcerea să încerc și eu câteva produse pentru susținerea imunității grație Buzzstore.

PropoGrip OMNIMUN este ideal pentru susținerea imunității. Conține beta-glucanilor (sub forma complexului activ brevetat Wellmune®), cu forma cea mai concentrata de propolis (tinctura de propolis), Zinc si Seleniu din surse organice si doi antioxidanti puternici: Vitamina C si Vitamina B2. Modul de administrare îmi place mult. Se iau 10 plicuri pe lună. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

ApiMag este cea mai complexa formula de Magneziu si Vitamina B6, imbunatatita cu laptisor de matca si Vitamina C, pentru sustinerea performantelor intelectuale si fizice, precum si a sistemului imunitar. Conținutul unui plic se poate adăuga în lichid, dar eu am preferat să îl înghit ca atare, deoarece are un gust tare plăcut. Apimag se recomandă în cazuri de epuizare, stres, imunitate scăzută, nervozitate, insomnii .Poate fi administrat la copii, începând cu vârsta de 6 ani. Se recomandă o cură pe lună de 14 pliculețe (fix câte se găsesc într-o cutie).

Refflor Choco este unicul produs in care vitamina D3 impreuna cu bacteriile prietenoase sunt incorporate in ciocolata delicioasa. Datorita acestei forme de prezentare absolut inedite, Refflor Choco poate deveni cu usurinta probioticul preferat pentru consolidarea imunitatii copiilor si nu numai. 

Mă bucur că am descoperit Refflor Choco, pentru că este ușor de administrat, plus că nu doar susține sistemul imunitar, ci și menține echilibrul florei intestinale.

CONCLUZII:

-Apimag și Propogrip au venit mănușă în această perioadă în care nopțile nedormite și-au spus cuvântul. M-au ajutat să am energia și concentrarea de care aveam nevoie și pot spune că am fost foarte productivă în aceste 2 luni de când a venit Evelyn: am reușit să termin o carte la care lucram, am fost foarte activă în mediul online, am postat pe blog. Chiar nu m-am simțit atât de obosită pe cât îmi imaginam. Băiatul meu nu mi-a răcit deloc, ceea ce mă bucură. Vom apela cu siguranță la aceste suplimente.

Mai multe informații despre produse găsiți pe pagina Proimunitate

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Suplimente alimentare pentru imunitate

  1. Foarte bune mai ales acum în perioada aceasta ! Să te bucuri de ele draga mea si să le consumi sănătoasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *