Spread the love

A fost un an dificil pentru întreaga omenire, o adevărată lecție pentru noi toți. Poate cea mai importantă lecție a fost că sănătatea clar nu e doar un cuvânt din dicționar, e darul cel mai de preț.

Ce am învățat eu în anul care a trecut?

Să mă bucur mai mult de lucrurile simple, să apreciez mai mult viața, să văd soarele din toți norii de furtună.

Faptul că s-a găsit un vaccin pentru acest virus îmi dă speranța că încet, încet ne vom bucura din nou de lucrurile simple și că vom putea trăi fără teamă. Suntem pe drumul cel bun în lupta cu acest virus, și în curând ne vom putea relua viața de dinainte. Am senzația cumva că anul 2020 nu l-am trăit în totalitate.

Mulți români s-au lovit de un sistem medical copleșit de avalanșa de cazuri Covid, cu rateuri și eșecuri, de aceea vin în prijinul vostru cu informații despre medplaza.ro locul în care găsiți teste rapide Covid-19, dar și consumabile și echipament medical de calitate.

Mi-a fost recomandat acest site de o prietenă care a trebuit să se izoleze la domiciliu împreună cu familia ei, pentru că din nefericire au avut un caz de Covid-19 în familie. Ca să își facă teste PCR, o costa destul de mult, de aceea a ales varianta unui test rapid antigen.

Prețul unui set de 5 teste pentru familia ei era undeva la 200lei, în timp ce testele PCR o costau mult peste 1500lei. Testele rapide nu sunt doar mult mai ieftine, dar sunt și eficiente și sigure. Vorbim în acest caz de o acuratețe de 98,79%.

Procedura de testare se face prin prelevarea unei secreții nazo-faringiane, este rapidă, fără dureri și eficientă. Eficiența testelor rapide antigen ale producătorului Really Tech este foarte bună și are următoarele specificații:

 • Specificitate relativă: >99.9%
 • Sensibilitate: 96,17%
 • Acuratețe:  98,79%

Știu că mulți și-au făcut pe cheltuiala proprie teste Covid, iar prețurile nu au fost chiar de neglijat. Anul trecut prețul unui test era în jur de 300-400lei. Varianta sigură, eficientă și mult mai ieftină este cea a unui test rapid, care are aceeași eficacitate ca și un test PCR.

Virusul Covid-19 ne-a răpit oameni dragi, ne-a ținut departe de familie și prieteni, nu ne-a permis să călătorim așa cum ne-am dorit.

Uneori să previi e mai bine decât să tratezi, de aceea în doar 10 minute, cu testul antigen rapid poți afla dacă ești sau nu infectat cu Covid-19. E o variantă mult mai rapidă, care va aduce mari îmbunătățiri în lupta anti Covid.

De exemplu testele rapide pot înlocui măsurarea temperaturii în aeroporturi, vor permite testarea pe scară largă, mai des și mai ieftin în școli sau la locurile de muncă.

Sunt încrezătoare că anul 2021 va fi mult mai bun din toate punctele de vedere, și că împreună vom învinge acest virus.

Poți afla mult mai multe lucruri despre eficiența testelor rapide antigen și a te convinge că sunt cea mai sigură modalitate de a fi în siguranță tu și familia ta.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

16 comentarii la „2021-Să revenim la normalitate

 1. Asa este,oamenii au dat cate 300 de lei pe un test si e tare bine ca sunt acestea la pretul acesta foarte bun!

  1. Sper sa revenim la normalitate incet, incet, dar uite ca inca mai avem nevoie de teste, si de ce nu de responsabilitate din partea noastra.

  1. Uneori e bine sa previi. Testele se fac gratuit in spitale, dar stim prea bine ca au existat multe intarzieri, si oamenii au preferat sa le faca pe cheltuiala proprie.

 2. Chiar au fost scumpe testele facute la clinicile private. Dar puteai face testul gratuit daca prezentai simptome covid. Noi am trecut si prin test si prin boala, speram sa vina si vremurile normale acum.

 3. Mie mi se pare bună ocazia de a face aceste teste, deoarece ne scutește de multe probleme și situații în care ne aflăm la un moment dat. E adevărat, normal ar fi să fie testare gratuită în număr foarte mare, dar politica guvernului nu coincide cu ”politica” noastră. Pentru ca viața să ne fie cât mai aproape de normal, facem sacrificii și ne cumpărăm singuri testele sau apelăm la servicii contra cost.

  1. E o adevarata nebunie in sistemul medical, eu zic ca aceste teste sunt modalitatea excelenta de a preveni in primul rand, de a lupta impotriva acestui virus.

  1. Te inteleg perfect, sper din tot sufletul sa scapam de Covid, pana atunci sa avem grija de noi si de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *