Spread the love

Nu am fost niciodată o mare iubitoare a zăpezii, cumva îmi place să o admir din căldura casei. Nici iernile nu mai sunt cum erau în copilăria mea și zăpada de altădată e doar un vis frumos.

Chiar și așa, odată cu schimbarea sezonului, adaug la colecția mea de încălțăminte câte o pereche sau două. Cumva, noi femeile nu avem niciodată suficiente perechi de încălțăminte, așa-i?

Atunci când trăiești pe picior mic ca mine, e cumva dificil să îți găsești încălțăminte. Eu aleg să îmi cumpăr online încălțările, de aceea azi vă povestesc experiența mea cu un nou site de încălțăminte descoperit: Reverse.

Pe Reverse am găsit chiar și măsura 35, drept pentru care am adăugat 2 perechi în coș: o pereche de cizme înalte și o perechi de pantofi casual.

CODUL REVERSE10 îți aduce o REDUCERE DE 10% la orice comandă de pe site.

Mărimile se potrivesc perfect, și am rămas surprinsă că azi am făcut comanda, a 2-a zi, curierul m-a sunat să îmi aducă coletul. Nota 20 pentru acest aspect. Prețurile sunt accesibile, și pentru iubitoarele de piele naturală, au o categorie specială pentru pantofii din piele.

Eu aleg ce îmi place, nu contează din ce material este.

Cizmele pe care mi le-am comandat deja nu mai sunt pe stoc, am observat că se vând foarte repede produsele lor. Chiar m-am bucurat că le pot purta și peste blugi, colanți, și nu doar la fustă/rochie. Am avut norocul să pot face o ședință foto cu zăpadă. Ce-i drept cam puțină.

Pantofii casual pe care mi i-am ales sunt extrem de comozi și ușori, și îi voi purta și la primăvară. M-a încântat faptul că se pot purta la blugi, colanți, la ținute casual în general. Chiar dacă ador stilul elegant, cel casual mi se potrivește la fel de bine.

În categoria de pantofi casual, deja am pus ochii pe alte mărimi.

Preferați site-urile online sau magazinele tradiționale?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „Încălțăminte cu stil Reverse

  1. Imi plac alegerile facute de tine. Incaltamintea aleasa este foarte frumoasa. Recent si eu am dat o comanda la ei si sunt tare multumita

  2. Am ceva timp de cand fac aproape toate cumparatutile 9nline, este mai simplu.
    Foarte faina tinuta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *