Spread the love

Ca mamă, ești mereu preocupată de curățenia și igiena casei, și cu atât mai mult cu cât viața ne-a fost dată peste cap de Covid.

Când vine vorba de alegerea unui detergent de rufe, din punctul meu de vedere acesta trebuie să curețe impecabil și să parfumeze hainele.

ȘTIAȚI CĂ? Pe hainele noastre se depune si se absoarbe o mare parte dintre bacteriile si particulele de praf care circula zi de zi printre noi, iar uneori o haina curata pur si simplu nu este suficient de curata. 

Astfel am descoperit, capsulele Ariel Pods+ Oxi Efect care nu doar curăță hainele, ci și îndepărtează bacteriile.Punct ochit, punct lovit!

Am avut ocazia să îl încerc în ultima perioadă grație Buzzstore și pot spune că:

  • Îndepărtează petele
  • Oferă strălucrie hainelor
  • Împrospătează
  • Este eficient la 30 grade +putere suplimentară de îndepărtare a petelpr
  • Simplu de utilizat
  • 100% dizolvare în apă
  • Curăță impecabil

ARIEL OXI este de 3X mai concentrat

BINE DE STIUT !!! Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat față de detergentul pudră*, îndepărtând chiar și murdăria invizibilă pentru o igienizare impecabilă. 

Cutia de Ariel este super safe, cu un simplu click se închide, și astfel cei mici nu vor putea să o deschidă. Știm că cei mici sunt curioși, și uneori curiozitatea îi împinge spre fapte nu tocmai safe.

Mirosul inconfundabil al detergentului Ariel parcă e și mai deosebit în această variantă și îmi place că se păstrează mult timp în haine.

TU CE DETERGENT FOLOSEȘTI?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Ariel Oxi- aliatul mămicilor

  1. Și eu folosesc Ariel ,dar lichid ,îmi place foarte mult cum curăță și miroase ,aceste capsule încă nu le-am încercat ,dar trebuie să le cumpăr și eu după ce termin ce am .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *