Spread the love

A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi, spunea Octavian Paler. Iubirea ne dă aripi să putem zbura, ne umple sufletele cu bucurie și împlinire, ne definește ca oameni.

În luna iubirii, dăruiește-i jumătății tale tot ce e mai frumos din tine, și de ce nu, celebrează Valentine’s Day sau Dragobetele așa cum îți spune sufletul. Bucuria de a dărui aduce zâmbete în inimile celor care dăruiesc și viceversa.

Dacă nu știi ce să îi cumperi de Valentine’s Day aruncă un ochi pe aceste  idei de cadouri pentru îndrăgostiți

Am apreciat mereu că Notino.ro vine în întâmpinarea tuturor cu idei de cadouri pe toate buzunarele. Setezi suma dorită 100, 200, 300 lei și vezi ce cadou poți lua. Mărturisește-ți dragostea în felul tău, fie că alegi un parfum sau poate câteva produse de beauty.

Cu 10% reducere la seturile cadou, poți găsi cadouri de Valentine’s day pentru ea care o vor surprinde plăcut.

Poți alege un parfum sau de ce nu un set de cosmetice, căci noi femeile suntem mari amatoare de produse de skincare. Parfumurile de exemplu pot fi gravate cu un mesaj special, prin serviciul gravare. Pe pagina produsului bifați opțiunea „Gravați-vă propriul text“. Scrieți în căsuță textul dorit și confirmați. 

Sunt o mulțime de idei de cadouri de Valentine’s day pentru el

Eu aș alege un parfum pentru soțul meu. De exemplu, seturile Calvin Klein sunt la un preț accesibil, și vor fi o alegere parfumată deosebită. Nu uitați că le găsiți cu o reducere de 10%.

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

14 comentarii la „Cadouri pentru îndrăgostiți

  1. Mulțumim pentru recomandări ,îmi plac mult parfumurile ,oricâte aș avea tot mai vreau !

  2. O să mă uit pe Notino să văd ce mai găsesc, pentru că folosim doar parfumuri etice și poate au măcar o variantă de acest tip.

  3. Și mie îmi place citatul lui Octavian Paler!
    Recomandările și ideile de cadouri de la Notino sunt foarte inspirate, Cu siguranță îmi va lăsa un gol pe card. 🙂
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *