Spread the love

Noi, bloggerii nu am exista, dacă nu ar fi oameni care să ne citească și care să ne fie alături.

Am avut plăcerea prin intermediul blogului să descopăr oameni minunați chiar dacă doar online. M-am gândit de foarte mult timp la o rubrică dedicată celor care mă urmăresc. Un mic interviu, o mică poveste de viață, o discuție la o cafea… virtuală. A #coffeechat

Astăzi, o cunoaștem pe Irina, este mămică dedicată, o femeie superbă, un suflet deosebit. Mă bucur că ai răspuns provocării mele.

1. Povestește-ne despre tine!

Ma numesc Anghelina Irina Gabriela, am 34 ani (inca😁), locuiesc lângă București de aproximativ 6 ani, unde ne-am mutat pentru că am dorit să ne creștem copiii la curte, la aer curat, sunt căsătorită cu Bogdan, Body cum ii spunem noi și avem o fetiță, Sonia Nicole de 5 ani jumătate și un băiețel, Rareș Andrei, de 2 ani și 9 luni. Lucrez intr-un un call center pe limba italiană, în București de 10 ani și pot spune ca imi place ceea ce fac.

2. Ce hobby-uri ai?

Imi place mult sa gătesc. De fapt imi place sa experimentez, în mod deosebit retete de dulciuri. Sunt pasionată și de manichiură, am făcut un curs de tehnician unghii, cine vine la mine stie ca trebuie sa plece cu unghiutele aranjate.

3. Care e autorul tău preferat/ cartea ta preferată?

De curând m-am apucat sa citesc Viitor cu cap de mort, la recomandarea unui coleg. Abia astept sa aflu mai multe, este o carte captivantă pe care ti-o recomand cu drag.

4. Dacă ar fi sa alegi o meserie de vis, ce ți-ar plăcea sa fii?
Degustator de ciocolată. Am inteles ca e plătită bine, iar ciocolata eu una o ador.

5. Care este cel mai mare vis al tău?
Imi doresc sa fiu un exemplu pozitiv pentru copiii mei, imi doresc, de asemenea sa călătoresc mai mult.

6. Care a fost cel mai frumos moment din viața ta? Dar cel mai neplăcut?
Cel mai frumos moment este acela cand am devenit mamă, cel mai frumos sentiment❤Cel mai neplăcut…nu pot spune ca am trecut prin experiențe atât de neplăcute încât să mi le amintesc.

7. Daca ar fi să alegi orice loc din lume, unde ți- ar plăcea să locuiești?
In Grecia. De 5 ani incoace este destinația noastră pentru vacanța de vară și chiar mi-ar plăcea să locuiesc acolo.

8. Ce te-a atras la blogul meu?
Imi place ca pot citi și altceva în afară de laudele aduse unor produse pe care bloggerii le primesc spre testare și trebuie sa ridice în slăvi produsul respectiv. La tine pot afla și despre o carte bună si despre haine și asta imi place.

9. Ce ti-ar plăcea să citești pe blogul meu?

Buna intrebare. Din cate stiu eu tu lucrezi in invatamant. Asa ca mi-ar plăcea să primesc sfaturi despre cum as putea lucra acasă cu piticii mei.

O să țin cont de ultima ta propunere, și o să fac un articol dedicat celor mici.

Îți mulțumesc, Irina pentru interviu și pentru că mă urmărești de atâta timp! Mă regăsesc și eu în multe lucruri pe care le-ai spus. Mă bucur că am aflat mai multe despre tine și la cât de mică este lumea, poate într-o zi o să stăm de vorbă la o cafea adevărată! Te îmbrățișez cu drag!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

14 comentarii la „#coffeechat cu Irina

  1. Iti multumesc frumos!Mi-ar plăcea și mie să stăm de vorbă la o cafea adevărată❤

    1. Ce interviu fain. Am cunoscut oameni minunați pe social media și ma bucur pentru asta. Tu ești minunata și te apreciez de mult timp.

  2. Degustator de ciocolata…vai ce frumos! Sa ii traiasca copiii, cred ca este o adevarata implinire sa ai si fata si baiat.
    Multumim pentru interviul asta frumos 🤍

  3. Din fericire si eu o cunosc ca urmare a faptului ca este si urmatiroarea blogului meu. Ma bucur sa aflu atat de multe lucruri despre ea. Foarte interesant acest gen de articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *