De unde cumpărăm sandale damă piele naturală?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Oricine are micile lui plăceri vinovate, care țin cu totul de alte considerente care aparent par ilogice.

Dacă luăm în considerare partea feminină, aș spune că noi, femeile avem o înclinație spre partea de modă și fashion, practic spre tot ceea ce e frumos. Micile noastre plăceri devin astfel: un parfumel, o geantă, un ruj, o carte sau o pereche de sandale dama.

Cam așa am pățit și eu zilele acestea, când tentată de vremea de afară și de modelele de pe site am adăugat în coșul de cumpărături două perechi de sandale dama

Nu mă întrebați câte perechi am acasă, căci am destule, dar niciodată suficiente, și cred că acest sentiment îl aveți și voi, doamnelor. Mi-am ales două perechi, unele cu toc nu foarte înalt, pentru a le purta la ținute mai elegante, și o pereche casual pentru plimbări lungi prin parc, cu ai mei copii.

În ultimii ani, am început să acord o mai mare atenție calității pantofilor pe care îi port, nu pentru că sunt vreo fițoasă, dar cumva nu mai tolerez atât de bine încălțămintea sintetică. Desigur, asta nu înseamnă că nu port deloc pantofi din piele ecologică.

Mă bucur că am găsit site-ul pantofigiulio.ro pentru că au modele superbe, doar din piele naturală și vă mai spun un secret, găsiți lejer și numere mici. Eu port 35 și îmi e tare greu să găsesc ceva să îmi placă și pe măsura mea, dar pe site, la toate modelele găsiți numărul 35, ba chiar măsurile încep de la 33. Din punctul meu de vedere prețurile sunt mai mult decât ok, ținând cont că vorbim de încălțăminte de piele.

Avantajele unei perechi de încălțăminte de piele sunt multiple:

  1. Lasă pielea să respire

Încălțămintea de piele chiar dacă e mai scumpă, va asigura confortul de care ai nevoie, va lăsa pielea să respire și te va feri de mirosuri neplăcute. O pereche de încălțări din piele naturală va absorbi transpirația, pe când una din material sintetic va favoriza transpirația în exces și de aici și mirosul nu tocmai plăcut.

2. Te vei bucura mult timp de ei

Pantofii din piele sunt o investiție bună pe termen lung, deoarece nu se vor degrada peste timp. Trebuie doar să cumperi produse adecvate pentru întreținerea lor și vor arăta mereu foarte bine.

3. Oferă confort

Pantofii de piele îți oferă acel confort pe care niciun material sintetic nu ți-l va oferi. Când stai mult timp în picioare, purtatul unor încălțări sintetice poate deveni o corvoadă și te vei trezi cu picioarele umflate.

4. Pielea nu se demodează niciodată

Chiar dacă te plictisești de o pereche, o poți păstra în dressing, și o poți purta peste ani. Te asigur că pantofii ți se vor părea ca noi și îi vei putea integra în orice ținută dorești.

VOI CE PURTAȚI?

DOAR ÎNCĂLȚĂMINTE DE PIELE SAU ȘI DIN MATERIALE SINTETICE?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „De unde cumpărăm sandale damă piele naturală?

  1. Foarte frumoase săndăluțele tale .Eu port si din piele ecologica ,nu numai din piele naturală ,dar așa este că astea din piele naturală sunt foarte bune calitativ .Să le porți cu plăcere draga mea .

  2. Ador încălțămintea din piele și abia aștept să vină vremea sandalelor,
    Bine că am aflat de Giulio să caut sandalele potrivite gustului meu.
    Mulțumesc!

  3. Marea majoritate a incaltarilor sunt din piele, dar am si cateva perechi din inlocuitor. Si marile case de moda aleg cateodata inlocuitorii sau textilele pentru colectiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *