OOTD-Ținută Bonprix cu un strop de turcoaz

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Primăvara se lasă așteptată anul acesta, și asta mă face pe mine, ființă solară să tânjesc mai mult după ea. Îmi lipsesc pomii înfloriți, căldura soarelui binefăcătoare, bucuria copiilor de prin parcuri.

Weekendurile atât cât ne permite vremea sunt despre plimbări. Astfel, am avut ocazia să pozez o ținută marca Bonprix.

Sunt destul de constantă atunci când îmi place ceva, iar site-ul Bonprix a devenit de ani de zile preferatul meu în materie de haine. Au multe promoții și de obicei transportul este gratuit la comenzi peste 99 lei, ceea ce e un mare avantaj. Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți, sunt măsurile. Acestea sunt mai mari, și în principiu, trebuie să comandați cu o măsură sau 2 mai mici decât ceea ce purtați de obicei.

Am ales o bluză casual-elegantă de culoare turcoaz. Cred că primul lucru m-a atras culoarea. Trebuie să vă zic că este dintr-un material foarte versatil care nu se șifonează mai deloc și nu este transparentă. Volănașele au și ele farmecul lor. Măsura pe care eu o am ales-o este 36 și e ok pentru mine.

M-am gândit să asortez bluza cu o pereche de blugi, dar nu unii banali, ci cu broderie. Încă îmi plac astfel de piese vestimentare. O să vedeți în imaginile de pe site, că ei sunt până la glezne. Mie îmi vin normal, dat fiind faptul că nu sunt o persoană înaltă ca modelul de pe site. M-am bucurat că nu trebuie să îi mai scurtez. La măsura am avut un pic dubii, am ales 36, dar o idee sunt lărguți. La pantaloni pe site oscilez între 34-36.

Mie îmi place mult ținuta, este simplă, comodă și cu o pereche de stilleto va deveni una elegantă în doi timpi și două mișcări.

Sezonul bluzelor e aici, de aceea o să găsiți multe modele de bluze Bonprix, pentru toate gusturile.

Vă las să vedeți pozele cu ținuta, și chiar sper să vă placă. Aștept impresiile voastre cu mare interes.

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

19 comentarii la „OOTD-Ținută Bonprix cu un strop de turcoaz

  1. Nici nu pare ca ai fost însărcinată de curand, arati perfect! 😍 Foarte fain outfitul, iti vine de minune! ❤️❤️❤️

  2. Broderia de pe blugi chiar ii face sa fie mai aparte, ceea ce imi este pe plac : ) Ar fi cazul sa mai dau o vizita pe bonprix sa vad ce modele noi au aparut si pot ajunge si la mine!

  3. Pe bonprix mereu găsim ceva potrivit pentru orice anotimp. Să îți porți noutățile cu plăcere!

  4. Ținuta aleasă de pe Bonprix este foarte potrivită sezonului acesta. În plus, te avantajează și ți se potrivește perfect. Să o porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *