Metamorfozează-ți privirea: Noile Mascara Yves Rocher

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, dragilor!

Purtatul măștii ne-a orientat pe multe dintre iubitoarele de makeup spre un machiaj minimalist, orientat pe zona ochilor.

Preferam să accentuez zona ochilor încă de dinainte de această perioadă și sunt sigură că noi, femeile, încercăm prin machiaj să ne evidențiem atuurile.

Pentru mine, mascara este nelipsită din trusa de machiaj. Mama natura nu m-a înzestrat cu niște gene wow, așa că folosesc mascara. Îmi plac cele waterproof, pentru rezistența lor și pentru a nu avea surprize neplăcute de rimel scurs.

Am avut ocazia să încerc noile mascara de la Yves Rocher. Mi-a fost greu să aleg una dintre ele, dar cred că aș merge pe Mascara Intense Metamorphose Waterproof. Ce îmi place la această gamă este faptul că acestea sunt gândite și pentru a hidrata și întări genele, deoarece conțin ulei nutritiv de Ricin și apă de Albăstrele Bio.

Mascara Intense Metamorphose Waterproof oferă alungire, curbare și rezistență. Eu am ochii destul de sensibili, sunt și purtătoare de ochelari, dar această mascara este îmbogățită cu ulei nutritiv de Ricin și apă de Albăstrele Bio, fiind ideală pentru ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact.

Mascara Intense Metamorphose cu aceeași formulă ca și cea waterproof, are rol de îngrijire cu proprietăți de hrănire și de întărire (datorită ingredientelor: ulei de ricin și apă de albăstrele bio), ce contribuie la fortificarea genelor de fiecare dată când este aplicată.

Mascara pentru volum conține 83% ingrediente de origine naturală. Peria sa va da genelor un aspect vizibil mai voluminos și definit.

Mascara pentru alungire dezvăluie un aspect voluminos, alungit și definit al genelor. Cărbunele vegetal din componență oferă genelor un negru intens, care îți va scoate în evidență zona ochilor.

Yves Rocher s-a gândit la toate aspectele și vine cu o propunere interesantă: demachiantul delicat pentru ochi sensibili

Datorită formulei sale delicate, acest demachiant îndepărtează eficient orice urmă de machiaj, respectând totodată pielea delicată din jurul ochilor. Ochii sunt perfect demachiați, iar pielea din jurul lor este calmată.

VOI FOLOSIȚI MASCARA?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

16 comentarii la „Metamorfozează-ți privirea: Noile Mascara Yves Rocher

  1. Ador produsele Yves Rocher, demachiantul îl știu, e foarte bun, aceste noi mascara nu am avut încă ocazia să le testez.

  2. Am pus și eu ochii pe mascara de la Yves Rocher. Sper să reușesc să le încerc curând.

  3. Si eu folosesc in prezent noul rimel Yves Rocher pentru volum si ma impac extraordinar de bine cu el. Iubesc produsele Yves Rocher

  4. Produsul de make up la care nu as renunta niciodata este cu siguranta mascara. Il port peste tot cu mine. O sa incerc si eu recomandarile tale, multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *