Spread the love

Primăvara s-a lăsat puțin așteptată, dar în ultima săptămână am avut impresia că a venit vara. Trecerile acestea bruște nu îmi plac, pentru că vreau să mă bucur de fiecare anotimp în parte.

Când vine vorba de stilul meu vestimentar pot spune că e unul destul de simplu. Prefer ținutele casual, nu țin cont de ce se poartă sau nu se poartă. Îmi cumpăr haine de oriunde, ba chiar și din outleturi, chiar nu am un stres pe tema asta. În timp, am găsit site-uri de haine online de unde îmi tot cumpăr haine, pentru că de multe ori, prefer comenzile online.

Astăzi vă arăt o bluză tare faină de la Bonprix care e perfectă pentru primăvară-vară. De ce spun și vară? Pentru că este din voal, foarte subțire, și nu știu dacă se observă în imagini dar este transparentă. Pe mine m-a încântat modelul floral, faptul că e lungă și o s-o pot purta cu colanți În partea de jos are o despărțitură care o face tare chic.

Bluza Bonprix pe care o port este măsura 36, pe site, mărimile sunt mai mari și trebuie comandate cu o mărime, chiar două mai mici. Ce mă încântă pe acest site este faptul că găsești haine pe toate gusturile, la prețuri accesibile și chiar sunt calitative.

Vă mulțumesc pentru vizită!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *