Spread the love

Un romance asemenea unei avalanşe de sentimente, care m-a prins fără niciun preaviz într-o poveste emoționantă, construită impecabil, care nu îți dă voie să te plictisești și care reușește să îți ofere acea doză de romantism și sensibilitate de care avem nevoie cu toții. Mi-a plăcut povestea celor doi protagoniști, care învață să iubească, să își accepte greșelile trecutului, lăsându-se pentru prima dată pradă emoțiilor care îi iau prin surprindere.

Titlu: Fericirea în braţele mele

Autor: Kelly Moran

Titlul original: Redemption

Editura: LiterPress Publishing

Număr pagini: 324

An apariție: 2021

Uau! De ceva timp nu am mai citit o carte de o încărcătură emoțională aparte. Habar n-aveam că mă va trece prin atâtea stări. De obicei, rar se întâmplă să lăcrimez citind cărți,  dar Kelly Moran are un talent aparte de a transmite emoții.

Scenele erotice sunt de o senzualitate deosebită,  atenție nu sunt duse în sfera vulgarului, din contră reușesc doar să te sensibilizeze mai tare, să dea cu tine de pământ și apoi să te ridice iar.

,,Ea începea iar. Privirea ei rămase ațintită pe pieptul lui. Se plimbă peste el cu interes și fascinație în adâncurile acelea de albăstrea. Buzele se întredeschiseră, inspiră abia auzit și cu o fluturare de gene, se uită din nou în ochii lui. Cu cât se uitau mai mult unul la altul, aerul pârâia încărcat de electricitate.”

Nate i-a promis prietenului său că va avea grijă de sora lui, atunci când el nu va mai fi. Olivia independentă,  încăpățânată, și-a dedicat viața fermei părinților săi.   Atracția dintre ei este explozivă, doar că Nate a cunoscut fațetele urâte ale vieții. Delicată,  Olivia încearcă să îl vindece de rănile din trecut, doar că el nu este un erou de război așa cum crede ea.

O poveste de dragoste care mi-a plăcut foarte mult,  în care nu am întâlnit nimic forțat,  este o poveste dintre doi oameni care învață unul de la celălalt să iubească.

Am apreciat și modul de scriere al autoarei, aparent simplu, dar de o sinceritate deosebită, capabil să sondeze zone ale sufletului uman, așa cum rar am întâlnit la un autor în ultima perioadă.

Olivia Cattenach și-a dedicat întreaga viață fermei familiei. Rămași orfani de mici, ea și fratele său, Justin sunt crescuți de mătușa lor Mae. Justin alege meseria de soldat, doar că o acțiune greșită a superiorului său îl va arunca într-o capcană a morții.

Nathan Roldan nu a beneficiat de o copilărie normală,  familile adoptive în care s-a perindat nu i-au oferit niciodată afecțiune. Adolescența într-o bandă de nelegiuți au consolidat o fire rece, incapabilă de emoții. Înrolarea sa ca soldat, a venit ca o gură de aer curat în lumea sa haotică.

Când Nate ajunge la ferma Oliviei, la 6 luni de la moartea lui Justin, cu un mesaj de la fratele ei,  Olivia decide să îi acorde ajutorul, oferindu-i un job la fermă și un loc de dormit. Dur, cu un fizic impunător, plin de tatuaje, Nate este în total contrast cu delicata roșcată Olivia. Ea însă are încredere în el, pentru că a fost prietenul fratelui său,  dar și pentru că scrisoarea lui Justin are o influență asupra ei. Nakos, prietenul ei din copilărie, care o iubește din copilărie nu îl vede cu ochi buni pe Nate.

Pe cât pare de improbabilă o relație între cei doi, pasiunea dintre cei doi îi mistuie pas cu pas. Nate se simte vinovat și știe că nu o merită pe Olivia, de aceea dorește să stea cât mai departe de ea. Olivia află detalii din viața lui, și dorește să îi arate că există și o altă fațetă și că e timpul să lase trecutul în urmă. Atunci când Olivia și prietena ei Amy sunt luate ostatice de soțul abuziv al acesteia, Nate nu stă pe gânduri și le salvează înainte de venirea poliției.

,, Si apoi, ea îl termină cu totul. Își puse mâinile pe capul lui și își răsfiră degetele. Când el nu mișcă, ea îi mângâîe scalpul ca și cum el ar fi o pisică și se gândi să toarcă pentru a o răsplăti. Era dificil de spus cine primea mai multă plăcere din această situație. ”

Un secret însă tinde să destrame relația dintre cei doi, unul care îl implică pe Justin. Acesta este și motivul pentru care Nate nu crede că merită iubirea Oliviei. Va trece iubirea lor prin foc și va renaște din cenușă? Cât de puternică va fi dragostea lor?

,, Ar fi trebuit să fie el la doi metri sub pământ și Justin sî vegheze la înmormântarea lui Nate, Nu invers. Și va plăti pentru tot restul jalnicei lui vieți. Era aici, așa cum îl rugase Justin, dar nu exista iertare, pentru că din cauza lui murise un prieten.”

O poveste care m-a prins în mrejele sale, pe care am savurat-o din plin, dinamica dintre personaje m-a emoționat uneori până la lacrimi, reușind să îmi transmită o avalanșă de sentimente.

Da, Kelly Moran a intrat în topul autorilor mei preferați. Cartea se poate comanda aici

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Fericirea în brațele tale- Kelly Moran

  1. Nu am citit cartea ,dar îmi place genul acesta de cărți ! Merită citită și poate voi reuși să o citesc și eu cândva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *