ancamoraru.ro
Spread the love

 

Un an al oamenilor potriviți la locul și momentul potrivit

Un an al schimbărilor

Un an al revoltei interioare

Un an în care m-am redescoperit pe mine

Un an în care am pus ordine în viața personală și profesională

Un an de Evelyn și încă unul de Alex

Un an (aproape) de Prodigium.

Încă un an sub auspiciul Covid-ului

Un an în care am citit

Un an în care am iubit și am fost iubită

Un an complex și complet

 

Pentru mine, a fost un an care pe plan profesional m-a motivat să îmi depășesc temerile și să ies din zona mea de confort.

Am învățat multe, ca autor, pentru că am avut oameni frumoși alături de care am crescut și cărora le mulțumesc. Încă sunt mică,  dar am visuri mari. Ca autor, am evoluat de la carte la carte,  pe mine mă reprezintă perfect vorba: 1% talent, 99% muncă+pasiune. Am învățat să îmi ascult intuiția,  să îmi acord pauze și timp pentru a scrie.

Nu îmi doresc faimă, îmi doresc doar ca poveștile pe care le scriu să ajungă la sufletele cât mai multor oameni. Îmi doresc să cresc. Frumos și curat.

Prodigium a fost doar o cărămidă în munca mea ca autor. Vor urma poate și alte cărămizi. În acest moment, oscilez, deși să scriu face parte din mine. Am văzut, din păcate și partea urâtă a literaturii despre care poate am să vorbesc cândva. Nu îmi place să arunc cu noroi în nimeni, așa cum au aruncat alții în mine.

Au fost și dezamăgiri. Multe. Oameni suntem prea puțini și am uitat să fim buni. Am uitat să ne ghidăm după adevăratele valori, și ne lăsăm purtați de lucruri efemere, superficiale. Am devenit răi unii cu ceilalți fără motiv, ca popor, noi între noi nu suntem uniți, din contră.

Încă mai am speranță că lucrurile se vor schimba, că există lumină în tot acest întuneric.

Prietenii mi s-au cernut, au rămas lângă mine puțini oameni, dar buni. Oameni pe care îi pot suna la orice oră și știu că vor fi acolo. Probabil așa e după o vârstă,  doar puțini oameni sunt acolo.  Am descoperit și oameni frumoși. Oameni care au rezonat cu mine fără niciun interes.

Mai e puțin și va începe un an nou. Îmi doresc o lume mai bună pentru copiii mei, pentru mine, pentru toți. Îmi e dor de multe lucruri…Și încă visez. Visez. Visez să schimb lumea prin scris.

SĂRBĂTORI CU BUCURIE, IUBIRE ȘI PACE! CRĂCIUN FERICIT!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *