Recenzie- Agent 00- vol.2- Lee Soo-Jun

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Agent 00 vol. II Salvând Omenirea: Sub acoperire în Paris de Lee Soo-Jun este genul de lectură care te va ține în suspans de la prima până la ultima pagină.

Despre primul volum am scris într-o postare anterioră, volumele fiind legate între ele. Al doilea volum al seriei, continuă aventurile celor patru ,,mușchetari” în Paris. Agenții Leo, Fei, Li Li și Eddie sunt trimiși în Franța, la Paris pentru a cerceta cazul ucigașului în serie Hero. Aici vor colabora cu agentul Jean-Luc Bullion , față de care Leo are o antipatie din prima clipă. Crima eliberării a lui Hero este planificată minunțios și nimeni nu reușeste să rezolve acest caz complex.

În paralel cu peripețiile din prezent, asistăm la aventurile din trecut din timpul dinastei Dragonilor, când viața printesei Fei Yan este amenințată de un blestem teribil.

În lumea paralelă din trecut, generalul Lai Ji, Ju și Lu Lu apără viața prințesei Fei Yan de sabia sângeroasă a lui KB. Blestemul Timpurilor le oferă celor patru încă o șansă, dar împăratul dispare, iar astfel Fei Yan decide să numească succesorul la tron.

În Paris apar tot felul de personaje dubioase, care au o legătură cu Hero, dar se pare că acesta e un maestru al manipulării.De fiecare dată când sunt aproape de el, le scăpă ca prin urechile acului. Minunțios, planifică crimele doar pentru a demonstra ceva. Se pare că agentul Leo este cel care îi atrage atenția lui Hero.

Îmbinarea trecutului cu prezentul, modul în care personajele își văd reflexiile din trecut, introducerea elementelor de fantasy, acțiunea alertă, creează astfel o poveste captivantă.

Dintre toate personajele, Leo este cel mai interesant. Cu doza lui de umor și sarcasm îți va smulge multe zâmbete. Relația lui cu Lu Lu este pe alocuri tensionată, mai ales prin refuzul său de a se căsători.

Replicile personajelor, acțiunile lor vor transforma cartea într-o poveste captivantă, pe care sincer o văd ecranizată într-un film intens de acțiune.

Eddy și Fei au și ei o relație amoroasă,  care se pare că are rădăcini în trecutul lor. Un blestem va amenința relația lor din prezent, dar și viețile celor apropiați.

Cine este Hero? Va fi el prins? Vor reuși Eddy și Fei să scape de blestem?

Mi-a plăcut devotamentul și prietenia dintre Eddy și Leo, dar și determinarea agenților de a rezolva complexul caz. Relația dintre Leo și Li Li nu este lipsită de peripeții și încercări, în timp ce Li Li își dorește o familie, Leo refuză această idee.

Un roman de acțiune,  captivant, pe care vi-l recomand cu încredere. Mai multe informații găsiți și pe pagina autoarei.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *