Recenzie: Agent 00- vol.3- Lee Soo-Jun

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Volumul 3 al seriei Agent 00 de Ramona Lee Soo- Jun îi poartă pe eroii noștri pe meleaguri românești. M-a surprins plăcut faptul că acțiunea se desfășoară în Timișoara,  orașul care de doi ani a devenit acasă pentru mine.

 ,, În timpul Dinastiei Dragonilor, cel ce îi seamănă împăratului râvnește la tronul imperial, iar dorința sângeroasă a acestuia dăinuie peste timpuri, aducând la viață aceeași minte diabolică în trupul criminalului căutat de poliție în prezent.

Chiar în luna de miere, Leo este suspendat din cauza comportamentului său, iar șeful totuși îi permite participarea în secret la misune, cu atât mai mult că ceilalți agenți nu erau suficient de pregătiți pentru un astfel de caz. Când într-un final criminalul își dezvăluie identitatea, Eddy este implicat personal în tragedia acestuia, iar împăratul din trecut descoperă de asemenea întunecatul trecut.

Blestemul Timpurilor nu mai era tocmai un blestem, ci destinul care unea cele două lumi, aducând împreună suflete, ale căror vieți erau deja de o eternitate predestinate să se intersecteze. ”

Am și vizualizat locul de desfășurare al unor scene, și trebuie să o felicit pe autoare pentru inspirație.

Prezentul se împletește cu trecutul, iar frânturi din trecut le apar personajelor noastre. Leo și Li Li se căsătoresc, și urmează să plece în luna de miere, doar că apariția unui caz nou le dă planurile peste cap. Un criminal ucide cu sânge rece tineri în Timișoara, de aceea o echipă nouă este trimisă să soluționeze cazul, spre nemulțumirea lui Leo, care va fi suspendat pentru comportamentul său.

Ignorând faptul că o echipă a fost deja trimisă,  șeful își trimite oamenii de încredere pentru a soluționa cazul.

Eddie, Fei, Leo și Li Li, vor colabora cu agent Alexandra din Timișoara,  urmărind fiecare pistă pentru a prinde criminalul. Scenele pline de acțiune vor crea deliciul cititorilor,  mai ales cele care îl au în centrul acțiunii pe Leo. Atunci când Eddie este prins de către criminal, iar echipa tânără este în mâinile sale, situația devine și mai dramatică.

Cine este Daniel și de ce îl șantajează pe Eddie?

Frânturi din trecut li se înfățișează personajelor, în viața paralelă, lucrurile nu stau bine nici acolo, căci un criminal e pe urmele familiei regale, iar blestemul timpurilor e neiertător.

Cum se va încheia această serie? Îl vor prinde pe criminal? Ce se va întâmpla cu familia regală din Dinastia Dragonilor?

Vă invit să citiți și acest volum, și pentru a intra în posesia lui o puteți contacta direct pe autoare.

Un volum incitant, cu scene intense de acțiune,  dozat cu umor și ironie, care te va ține în suspans pe parcursul întregii cărți. Eddie și Leo sunt personajele care mi-au plăcut cel mai mult, prin prietenia de care dau dovadă și modul inedit de a rezolva cazurile. Scenele de acțiune atent construite și detaliate, umorul, ironia, dar și partea de misticism, transformă această serie într-una extrem de captivantă.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *