Spread the love

Destructive Love m-a surprins într-un mod plăcut, căci a reușit să mă invite într-o adevărată călătorie a emoțiilor. Nu exagerez dacă spun că povestea a fost un adevărat roller coaster.

Destructive Love un roman de dragoste  spumos,  intrigant, cu personaje complexe, supuse greșelilor și alegerilor dificile.

,,Eu și ea, doi muritori de rând, care iubesc. Doi oameni care s-au iubit. Un el și o ea. O poveste care nu trebuia să înceapă. Și totuși a început.”

PRIMA IUBIRE
UN PARIU…
UN PARIU CU VIAȚA TA
O DRAGOSTE DISTRUCTIVĂ

Julia a iubit odată demult, un om care a aruncat-o la gunoi. Dezamăgirea din trecut o împiedică să se implice emoțional și alege relații pasagere. Oricât ai încerca să fugi de trecut, acesta te ajunge din urmă. Eric, bărbatul care a pus în trecut un pariu pentru cucerirea ei, revine în viața ei.

Prezența lui o incomodează,  și vrea să îi arate acestuia cât e de fericită. De aceea, vecinul simpatic și arătos,  e partenerul perfect pentru a juca rolul unui iubit fals. Când Andy, vecinul ei îi propune o relație de probă,  ea acceptă pentru ca Eric să vadă cât este ea de fericită. Relația dintre Andy și Julia pare promițătoare, Andy este un bărbat empatic și responsabil, care o simpatizează pe Julia. Trecutul lui Andy este și el unul plin de lacrimi, iar întâlnirea cu Julia este oare scrisă în stele?

Doar că,  atunci când află că Andy a pus și el un pariu pentru a o cuceri pe Julia, relația frumoasă dintre cei doi se destramă.

Când Eric îi dezvăluie secretul lui, Julia nu poate să nu îi fie alături acestuia. Chimia dintre ei încă e acolo, și să stea unul departe de celălalt e o corvoadă. Dialogurile spumoase, tachinările dintre ei, mi-au plăcut foarte mult.

Eric încă o iubește și este personajul meu de suflet. Arogant, flegmatic, în ciuda trecutului său,  acțiunile din prezent îl reabilitează.

Am apreciat că personajele nu sunt perfecte, fiecare greșește într-o formă sau alta,  autoarea le surprinde în situații limită, dar le reabilitează în drumul lor spre maturizare. Cele trei personaje principale ascund propriile drame, și de aici, se nasc și problemele lor în dragoste.

Prima dragoste se uită? Merită cineva a doua șansa? Ce faci când știi că mâine ai să pierzi totul? Există iubirea adevărată? Sunt doar câteva întrebări și subiecte pe care autoarea le-a abordat, creând în spatele poveștii de iubire și mici lecții de viață.

Finalul mi-a smuls câteva lacrimi, nu mă așteptam la un asemenea sfârșit,  am tot sperat că se va schimba ceva, și așa am înțeles și titlul romanului. Povestea este o dragoste distructivă, o avalanșă de sentimente din care nu vei știi sigur dacă vei supraviețui sau nu.

Scenele hot sunt prezente și descrise fără nicio urmă de vulgaritate. Am și zâmbit la unele scene din carte, povestea având și o doză de amuzament.

Mi-a plăcut modul de scriere, autoarea reușește să transmită multă emoție, așa că vă recomand romanul pe care îl găsiți pe site-ul editurii LiterPress.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Recenzie- Destructive Love- Olivia Clarke

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *