Idei practice de cadouri de 1 Iunie sub 100 lei

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Cum ar fi să fii din nou copil? Să te întorci din nou la perioada în care totul era posibil, în care nu aveai griji și tot ce îți doreai era să te joci cât mai mult cu prietenii tăi?
Dacă ai fi din nou copil ce cadouri ți-ar plăcea de 1 Iunie? Să fie o minge, o coardă sau o pereche de adidași?


M-am gândit la 3 idei de cadouri pentru copii sub 100 lei. Sunt de principiul că un cadou nu trebuie să fie neapărat scump, căci se găsesc destul de multe cadouri la un preț pe buzunarul oricui.
De asemenea am făcut o călătorie în timp și m-am gândit la ce mi-ar fi plăcut mie să primesc pe când eram copil. Timpurile erau ușor diferite, dar ceva nu s-a schimbat, copilăria e despre mișcare, distracție și multă joacă.

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost o pereche de adidași. Am prins perioada când părinții ne luau încălțări de Paște și înainte să începem școala. Așteptam cu nerăbdare Paștele pentru a merge cu mama să îmi cumpere adidași și haine noi. Acum vremurile s-au schimbat și posibilitățile sunt altfel. O pereche de încălțăminte sportivă trainică și durabilă este un cadou perfect pentru un copil activ. Din experiență știu că cele de la Decathlon sunt durabile, astfel că nu te vei trezi că se rup, iar prețul este pentru orice buzunar.

Un al doilea cadou pe care mi-aș fi dorit să îl primesc este un set de rachete badminton. Vara cât era de lungă o petreceam afară jucându-ne toată ziua. Printre jocurile preferate era și cel cu rachete, mai ales că puteam să îl jucăm și cu alți copii.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să primesc și o coardă pentru sărit. Corzile erau în mare vogă în timpul copilăriei mele, și încă sunt preferate de copii. Este un mod sănătos de a face mișcare și ajută la întărirea musculaturii. De asemenea, o minge de volei sau una de fotbal pot fi un exemplu de cadou dorit de cei mici. În plus voleiul și fotbalul sunt jocuri de echipă și îi vor ajuta pe cei mici să își facă prieteni, dar îi vor învața ce înseamnă spiritul de echipă, cooperarea și fair-play-ul.

Ziua Copilului bate la ușă, și dacă vă doriți să îi surprindeți pe cei mici, Decathlon vă ajută cu idei de cadouri accesibile ca preț. Vara este momentul în care cei mici să petreacă mult timp afară, de aceea oferiți-le alternative de a face mișcare. Ce poate fi mai distractiv decât să joci fotbal cu prietenii, sau să sari coarda?

Sunt tare curioasă să aflu voi ce cadouri de 1 Iunie v-ar fi plăcut să primiți pe când erați copii?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *