back-to-school-back-to-sport
Spread the love

Mișcarea înseamnă sănătate, iar un stil de viață sănătos ar trebui să înceapă din copilărie. Văd în jurul meu, prichindei ce vin în parc sau la locul de joacă și stau pe bancă, butonând telefonul mobil. Copiii au nevoie să conștientizeze importanța mișcării și acest lucru începe din familie și desigur se continuă în școală.

Începutul anului școlar vine la pachet cu o listă întreagă de cumpărături, dar și cu emoții de o parte și de alta a baricadei. Mici sau mari,  cu toții așteaptă începerea anului școlar. Este momentul așteptat cu nerăbdare de copii, dar și de părinți.

Începerea anului școlar,  în familia noastră, înseamnă haine, încălțăminte și rechizite noi. Așa obișnuia și mama să facă atunci când eram noi mici, și este o tradiție pe care o respectăm. An școlar nou egal haine și încălțări noi. Încercăm să ne facem o listă și căutăm din timp produse accesibile ca preț, dar și durabile. Pun accent pe calitate, și am magazinele mele preferate de unde cumpărăm haine.

Unul dintre acestea este Decathlon și în promoția lor Back to school, back to sport Alex al meu a pus ochii pe câteva produse. Este un copil energic și preferă hainele sport, cât mai lejere și practice. La 12 ani, știe exact ce vrea, și este și el adeptul hainelor clasice, dar de calitate.

Privind hainele, caut mereu treninguri, acestea fiind printre preferatele fiului meu. Accesibile și calitative, sunt aceste treninguri copii care nu ne-au dezamăgit până acum. Calitatea este cuvântul de ordine, care vine la pachet cu prețuri pentru buzunarul oricui. De exemplu aceste treninguri Puma sunt mult mai ieftine decât la alte magazine de profil, iar calitatea este de nota 20. Fiind băiat, Alex alege culori neutre, este mare fan alb și negru, de aceea treningurile le preferă negre, cu foarte puțină culoare.

În materie de încălțăminte copii,  clasicii adidași sunt preferații fiului meu. Fiind o fire sportivă,  alege mereu încălțăminte adecvată, ghetele de fotbal fiind în topul alegerilor sale pentru orele de educație fizică din școală, dar și pentru momentele când iese la fotbal cu prietenii săi. A pus ochii și pe acești adidași care mi se par foarte accesibili ca preț.

 

Toamna vine la pachet cu vreme rea, de aceea trebuie să vă asigurați că adaugați și haine călduroase în ținuta pentru școală. Pentru diminețile răcoaroase, Alex preferă vesta iar cea de mai jos a fost alegerea lui, mai ales că mi-a specificat că este rezistentă și la ploaie. Citind specifiicațiile produsului, da, a avut dreptate, este realizată din material rezistent la umididate, iar bonus materialul permite evacuarea transpirației.

Ne mai lipsește ghiozdanul, dar realizez că pe Decathlon găsim și rucsacuri practice și rezistente, așa că avem cam tot ce am bifat pe lista Back to school.

Sunt mulțumită că am găsit tot ce căutam la prețuri accesibile, se pot comanda și online, sau rezerva și ridica direct din magazin. Eu am ales varianta online, pentru că îmi este mult mai ușor așa.

Ești entuziasmat că micuțul tău reîncepe școala? Ai temeri, emoții? Ai început deja cumpărăturile pentru școală? Alex începe clasa a 6-a, cea mică va merge la creșă, deci emoțiile ne încearcă și pe noi. Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *