Spread the love

Ce înseamnă pentru tine timpul? Înseamnă oare clipele în care te pierzi printre secunde, minute, ore alături de persoana iubită de parcă mâine nu ar exista?

Momentele petrecute alături de familia ta? Clipele în care închizi ochii pentru o secundă și nici nu realizezi când au crescut copiii tăi? Înseamnă acele unice secunde care îți schimbă viața în bine sau rău?

Suntem YING ȘI YANG. Bine și rău, viața este alcătuită din amintiri, din momente frumoase, din zâmbete, sau lacrimi, din timpul care trece uneori atât de repede, alteori prea încet. Timpul nu mai are răbdare cu noi sau noi, oamenii nu mai avem răbdare cu el?

Timpul are altă valoare atunci când îl petreci cu cei dragi.

,,Cu toții avem câte o mașină a timpului. Pe unii ne duce înapoi în timp, această mașină fiind numită amintire.Pe alții ne îndreaptă spre viitor, această mașină a timpului purtând numele de visare.” – Jeremy Irons

Mașina timpului pentru mine se referă la sărbătorile pe care le petrec cu familia mea. Ele au capacitatea de a mă transporta mental în zilele în care eram doar un copil care își aștepta cu sufletul la gură cadoul. Într-un an, mi-am dorit un ceas, așa cum văzusem la colegele mele, unul roz, de plastic. Nimic deosebit, dar pentru mine acel ceas simplu, era absolutul. Atunci când l-am primit a fost pentru mine sublim, drept urmare acel banal ceas l-am păstrat ani la rândul ca pe cea mai de preț avere.

Un ceas reprezintă un cadou util, funcțional, și de neprețuit. Peste ani, la rândul meu am oferit celor dragi, cadou un ceas. Pentru că amintirile frumoase se nasc din aceste clipe în care dăruim din prea multul sau prea puținul nostru, oamenilor din jurul nostru. Pentru că dăruind la rândul nostru vom primi într-o formă sau alta.

Pentru că poveștile frumoase se scriu cu ajutorul oamenilor, ceasuri-shop.ro este locul potrivit pentru a găsi ceasul perfect. De la casual, la sport sau elegant, varietatea produselor este unul dintre punctele forte pentru care recomand acest site. Un alt motiv pentru care aș cumpăra ceasuri pentru cei dragi, este prețul accesibil al produselor. Garanția de 2 ani pentru fiecare ceas achiziționat este perfectă, și ție îți oferă încredere că ai achiziționat un produs de calitate. Pentru cei pasionați de tehnologie, vei găsi smartwatchuri care țin pasul cu timpul și progresele tehnologice. Transportul este gratuit pentru fiecare comandă și ai 14 zile la dispoziție să returnezi orice produs.

Momentele cu cei dragi nu se mai întorc, dar ne rămân amintire, la fel cum și un ceas dincolo de utilitatea lui, devine în timp cea mai prețioasă amintire pe care cineva, cândva ne-a oferit-o. Un ceas se poate transforma dintr-un cadou util, într-o amintire pe care o vei purta mereu în suflet. Creați-vă cele mai frumoase amintiri, și dați valoare timpului făcând ceea ce vă place, căci Moș Timp nu iartă pe nimeni.

Nu știu dacă v-am convins de acest site cu prețuri numai bune, dar mă găsiți pe ceasuri-shop.ro, am pus ochii pe câteva modele.

 

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *