Mai mult decât un magazin de materiale de construcții

Publicat pe De anca m.
mai-mult-decat-un-magazin-de-materiale-de-constructii
Spread the love

A venit timpul să vă povestesc despre experiența mutării noastre în casă nouă. Despre modul în care o simplă casă se transformă în acasă. Despre provocările pe care le întâmpini atunci când încerci să găsești cel mai bun magazin de materiale de construcții, cel mai grozav magazin de mobilă, covoare și lista poate continua.

Mi se pare important să găsești în primul rând magazinul de materiale de construcții care să te reprezinte și în care să găsești tot ce ai nevoie pentru renovarea casei. Am ales produse calitative, dar accesibile, și am urmărit mereu promoțiile disponibile. Pe principiul cere și ți se va da, în magazinul online Hornbach am găsit tot ce aveam nevoie pentru proiectele apartamentului nostru.

Alegerea gresei și faianței

În ultima perioadă, se pune accent pe sustenabilitate, pe economisirea resurselor, de aceea mulți aleg încălzirea prin pardoseală. Am fost surprinsă să găsesc toate informațiile despre acest subiect pe site, pe lângă materialele necesare. Big like din acest punct de vedere. Gresie și faianță am ales doar în bucătărie și baie, și am mers pe culori neutre și deschise. Dacă acum câțiva ani, aș fi ales culori tari, acum, am ales pe variante soft, în special alb și gri. Culorile deschise, în general dau impresia de spațiu, iar pentru un apartament acest lucru este esențial.

Parchetul

Recomand un parchet de trafic intens, pentru o rezistență îndelungată în timp. Investiția într-un parchet de calitate, este o investiție în confortul casei tale. Dacă ai și prichindei, care aleargă și se joacă pe jos, atunci parchetul trebuie să fie rezistent și să ofere confort termic.

Vopseaua lavabilă

Am ales alb în toată casa pentru simplul motiv că este ușor de întreținut. Soțul a cumpărat vopsea lavabilă cu ioni de argint, rezistentă la ștergere, abraziune, etc. pentru a șterge toate urmele pe care năzdrăvanii familiei reușesc să le lase. Încă nu sunt decisă dacă să pun tapet acolo unde simt nevoia de ceva culoare, dar este pe lista noastră de lucruri de schimbat prin casă.

Lustre Led

A fost ideea soțului să alegem lustre LED pentru economisirea consumului de curent. Ca design sunt foarte ușor de integrat în orice cameră, în plus au un consum redus de electricitate. Chiar am devenit fan al acestor lustre și am schimbat rând pe rând fiecare lustră din casă. Arată bine, nu?

Proiectele casei tale prind viață cu ajutorul tău și al unui mic ajutor: un magazin de materiale de construcții potrivit.  Pe hornbach găsești pe lângă materiale  de construcții și tipsuri despre montarea gresiei, încălzirea în pardoseală,etc ceea ce mi s-a părut foarte util pentru cei care se angrenează în astfel de proiecte.

Mai avem câteva lucruri de schimbat în apartament, mereu se găsește câte ceva de făcut, dar luăm lucrurile pas cu pas, ne facem planuri, calcule și le vom rezolva pe toate la momentul potrivit. Nu există sentiment mai frumos decât sentimentul acela de acasă, de familiaritate, de liniște. Decoratul și amenajarea casei implică timp, cheltuieli, dar și dragoste, iar când pui puțin suflet în lucrurile pe care le faci, restul vine de la sine.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Mai mult decât un magazin de materiale de construcții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *