Recenzie: Decizii scandaloase- Nova Riley

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Decizii scandaloase este un historical romance fascinant. Când citesc un roman nu îl citesc cu Dex-ul sau google-ul în mână, sau cu alte gânduri, dar la noi hai să aruncăm cu roșii în autorii români. Fiecare aruncă ce are în suflet. Restul e cancan.

Eu cred că unii oameni nu știu ce înseamnă historical. Romanul de față nu povestește viața unui duce care a trăit în realitate, este o ficțiune. Este un fictional historical romance. Dacă ar fi să respecte toate cerințele historical, eroinele ar fi plate, banale, ar croșeta și ar avea grijă de familie, deci, scriitoarele de historical s-ar reprofila spre genuri mai ofertante.

În toate romanele historical romance, am citit despre eroine rebele, atipice, care nu ar avea ce căuta într-un roman de genul, când în acea perioadă femeile erau supuse, docile, etc, dar de aceea se numește ficțiune. Nimeni nu ar vrea să citească despre femei care croșetează și fac mâncare, nu?

Revenind. Mi-a plăcut foarte mult legătură dintre Emma și James, replicile au fost delicioase, acest joc al lor a fost incitant.

Emma este rebelă, și nu se lasă călcată în picioare, de aceea scena duelului mi s-a părut absolut genială. O femeie deghizată într-un bărbat să se dueleze? Scandalos, nu?

James, duce de Lancaster este arogant, misogin, ba o vrea, ba nu o vrea pe Emma.

Mi-a plăcut alternarea planurilor narative, partea de crime îmbinată cu povestea de dragoste a sporit suspansul.

Avem un criminal care ucide femei și care la un moment dat o va vâna pe Emma.

Vă recomand acest roman, care mie mi-a mers la suflet. Când citesc un roman, mă bazez să îmi transmită emoții și așa a fost. Bonus, partea de thriller a fost o gură de aer proaspăt.

Recomand! 💛💛💛💛💛

Disponibila pe LiterPress, Bookzone și alte librării partenere.

Decizii scandaloase – Nova Riley

https://bookzone.ro/carte/decizii-scandaloase

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *