Recenzie: O noapte de pomină- Ada Tudor

Publicat pe De anca m.
Spread the love

O noapte de pomină este o lectură intensă, alertă, care te ține în priză pe parcursul derulării acțiunii.

Valerie Camden revine în Anglia după 6 ani de absență. Împrejurările prin care a plecat în Franța nu au fost cele mai fericite, dar viața ei s-a schimbat. Este contesă, văduva are o fetiță de 5 ani.

La primul bal al sezonului, îl cunoaște pe Nicholas Haven. Ceea ce nu știe Nick este că Valerie ascunde un secret care îl privește și pe el. Acum 6 ani, un străin misterios, într-o noapte de pomină i-a salvat viața și i-a schimbat-o în moduri neașteptat.

Atracția dintre ei este peste puterile lor, și Nicholas- Nick deși la început îi propune să îi fie amantă, sfârșește prin a o cere în căsătorie. Relația lor este amenințată de o persoană din trecutul lui Valerie.

Mi-a plăcut prietenia dintre Valerie și nașa ei, dar și modul în care viitoarea ei soacră o acceptă în familia ei, chiar dacă are un copil și este văduvă.

Nick este altruist, generos, corect, aș putea spune prea perfect.

Valerie este o femeie puternică, total diferită de fetița speriată care a fugit în acea noapte de pomină.

Romanul este antrenant, te farmecă și te poartă printre paginile sale într-o perioadă istorică absolut fascinantă. O poveste de iubire care te va face să suspini pe alocuri, un historical romance pe care trebuie să îl citiți. Am simțit atmosfera acelor timpuri, mi-au plăcut balurile și am vizualizat rochiile de gală, pot afirma că autoarea a creat un roman de epocă fermecător.

Roman disponibil pe librăria LiterPress 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *