Spread the love

Zi de zi, trăim pe repede înainte, agitați și mai mereu stresați. Seara, punem capul pe pernă, obosiți și să mai mulțumim pentru lucrurile bune din viața noastră.

Mai mult ca oricând, trebuie să ne reamintim să fim recunoscători pentru lucrurile bune din viața noastră. Sunt multe, puține? Sunt sigură că dacă veți face un exercițiu simplu, o să găsiți destul de multe lucruri bune în viața voastră.

Sunt câteva lucruri pentru care trebuie să fiu recunoscătoare. Am zis că trebuie să le fixez mental și aici pe blog, pentru a nu le uita și pentru a-mi aminti peste ani de ele. 

Sunt atât de recunoscătoare că după un an școlar greu, mi-am găsit locul și liniștea în plan profesional. Ajunsesem să am probleme de sănătate datorită colectivul toxic în care lucram, dar acum, merg cu zâmbetul pe buze la muncă, pentru că am găsit un colectiv frumos, cu capul pe umeri, în care mă simt bine.

Nu pot să nu fiu recunoscătoare pentru modul în care am crescut ca autoare. Simt că am evoluat în ceea ce privește stilul meu de scriere, și acest lucru nu mi se datorează numai mie. Am primit mereu încurajări, sugestii de la o persoană dragă mie, căreia îi mulțumesc că își face timp și îmi citește bazaconiile și vine cu sugestii de îmbunătățire a textului. Tot acest efort susținut, își are rostul, căci la anul, voi lansa a treia mea carte. 

Sunt recunoscătoare că am început să pun mai mult preț pe liniștea mea, și să stopez anumite situații sau persoane toxice. Nimeni nu poate hotărî asupra timpului, familiei sau vieții mele. Vine o vârstă în care poți spune NU fără să dai prea multe explicații, și este suficient. Sănătatea ta psihică nu are preț și nici nevoie de explicații. Prefer spațiul sigur al familiei mele și nu locurile în care mai ieri eram arătată cu degetul și criticată și brusc, am devenit oaia albă.

Sunt recunoscătoare că am învățat atâtea lucruri bune în acest an, că am avut timp de citit sau timp să văd un film pe Netflix. Par lucruri mărunte pentru alții, dar pentru mine sunt motiv de bucurie.

Sunt recunoscătoare că încă mă urmăriți în online, pe Instagram și Tiktok, acolo unde postez mai des.

Închei prin a fi recunoscătoare pentru familia mea: soțul, copiii, părinții și sora mea. Departe de mine gândul că suntem mereu fericiți, zen, dar suntem alături unul de celălalt, cu iubire și respect și acest lucru este suficient.
Vă provoc la un exercițiu mental sau chiar poate să vă notați, care sunt lucrurile pentru care sunteți recunoscători ? 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *