Rutina mea de îngrijire a tenului cu Hydra Vegetal Yves Rocher

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salut, draga mea! Azi vreau să vă prezint, o nouă gamă Yves Rocher, Hydra Vegetal.  Cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat apa din celulele plantei Edulis, cu rol activator de hidratare: permite stocarea apei și blocarea acesteia în mod durabil, pentru o hidratare continuă.

Hidratarea este importantă pentru corpul nostru, iar în ceea ce privește tenul nostru, uneori nu conștientizăm că avem nevoie de apă și la acest nivel. Un ten hidratat este mai luminos, ridurile apar mai greu, de aceea mi s-a părut foarte interesant conceptul Hydra Vegetal.

Am avut ocazia să testez trei produse din această gamă, pe care le-am integrat în rutina mea de îngrijire:

  1. Gel de curățare pentru prospețime

Acest gel îndepărtează impuritățile tenului și machiajul, pentru o piele catifelată și netedă.Textura sa ultra-proaspătă conferă tenului o senzație de confort. Formulă testată sub control dermatologic și oftalmologic.Nu conține coloranți, uleiuri minerale și parabeni. Conține peste 93% ingrediente de origine naturală.

 

Culoarea produsului este albă, doar ambalajul este albastru.  Mi s-a părut interesant că toate ambalajele din această gamă sunt reciclabile, Yves Rocher are o grijă deosebită pentru mediu. Gelul are o textură destul de fluidă, se aplică pe tenul ușor umed, iar eu îl las puțin să acționeze. Clătesc cu apă călduță, în timp ce masez ușor, ca ingredientele să pătrundă în piele. Îmi plac produsele care curăță delicat, iar gelul YR conține un ingredient interesant planta edulis. Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante. Acest ingredient permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore !

Îmi place că se aplică ușor, și că lasă tenul curat, fără vreo senzație de strângere.

2.    Loțiune tonică hidratantă

Această loțiune fresh elimină ultimele impurități și urme de machiaj, pregătind astfel tenul pentru un ritual complet de îngrijire. Pielea este revitalizată și luminoasă. Formulă testată sub control dermatologic, ce conține peste 98% ingrediente de origine naturală. Fără coloranți, uleiuri minerale, parabeni și alcool.

După gelul de curățare, am aplicat loțiunea tonică care curăță delicat impuritățile, în timp ce hidratează. Tenul se simte curat, dar și catifelat. În zilele în care am fost pe fugă, am aplicat doar loțiunea tonică și am observat că înlătură machiajul și impuritățile foarte bine.

3.  Gel-cremă pentru hidratare intensă 48 de ore

Timp de 48 de ore, acest gel-cremă difuzează în profunzimea epidermei beneficiile sale pentru un ten rehidratat și proaspăt. Imediat, tenul este profund revitalizat.Textura sa lejeră și fluidă pătrunde rapid în piele.Formulă testată sub control dermatologic.Nu conține coloranți, uleiuri minerale și parabeni.Conține peste 89% ingrediente de origine naturală.

Gelul-cremă are o consistență foarte lejeră, mult mai fluidă decât o cremă obișnuită, pe care îl aplic seara după loțiunea tonică. Uneori nu am timp să aplic și gelul de curățare, dar loțiunea și gelul cremă sunt folosite zilnic. Din descrierea produsului, putem sesiza faptul că hidratează timp de 48 ore tenul. Avem nevoie de hidratare, mai ales că gelul cremă acționează la nivelul straturilor inferioare ale epidermei, făcând tenul mult mai elastic și tonifiat.

Nu știu dacă voi ați folosit aceste produse, dar dacă doriți produse care hidratează tenul, fără să îl supraîncarce, puteți încerca gama Hydra Vegetal. Produsele nu sunt destinate doar tenului uscat, ci tenului normal și mixt. Nu conțin coloranți, uleiuri minerale și parabeni

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Rutina mea de îngrijire a tenului cu Hydra Vegetal Yves Rocher

  1. Am si eu gelul de curatare…il voi pune la treaba cat de curand, caci mi se termina cele incepute de ceva timp.
    Am avut o micelara din gama asta…dar nu m-a dat pe spate.
    Crema nu am folosit-o.

  2. am si eu acesta gama dar inca nu am ajuns sa o incerc, astept sa termin ce am inceput deja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *