Spread the love

Hello, ladies! De când am acest blog, am avut ocazia să încerc lucruri noi și să ies din zona mea de confort. Poate așa trebuie să facem mereu, căci omul e dator să încerce, să experimenteze, să evolueze.

Dacă cineva mi-ar fi zis acum câțiva ani că voi purta pantaloni evazați cu siguranță aș fi zis NICI GÂND. Am tot văzut modele de pantaloni evazați sau Pallazzo cum sunt numiți la carte, și am zis că e musai să îmi iau și eu.

Moda pantalonilor Pallazo a început undeva prin anii 1940. De inspirație masculină, pantalonii Palazzo,  au avut la bază dorința femeilor de a fi egale cu bărbații. Poate cea mai celebră femeie care i-a promovat a fost Katherine Hepburn.

AM PURTAT/I WORE:

Pantaloni/Pallazo Pants

Geantă/Bag

Pantalonii sunt tare confortabili, nu credeam că o să îmi placă atât de mult. Fiind cu talie înaltă parcă mai subțiază talia. Datorită faptului că sunt evazați în partea de jos oferă lejeritate în mișcare. Materialul este de vară, sper să mai țină vremea să îi pot purta. Mărimea pe care o port este M.

La această geantă visam de foarte mult timp, și tot am amânat să mi-o comand, este foarte drăguță, doar că îmi imaginam să fie mai mare. Este de mărime mică, dar chiar și așa e cochetă rău. Are și baretă care se poate atașa pentru a fi purtată pe umăr.

Nu știu dacă vă place ținuta mea, cred că ar fi mers și niște tocuri mai înalte, dar pe mine pantalonii palazzo m-au cucerit.

Pantalonii sunt luați de pe site-ul Rosegal e cam imposibil sa nu găsești ceva frumos pe acest site, plus ca toate produsele mi-au ajuns la posta locală până acum. Rosegal oferă cititorilor Ellas Fairytale un cod de reducere de 10%, introduceți codul Rosegalxie ori de câte ori faceți o comandă pe site.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ! 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „OOTD- Black and white Pallazo pants

  1. Mie imi place tare mult acest stil de pantaloni si port chiar daca nu e „moda lor” – sunt prea comozi pentru a renunta la ei. 🙂 Cu gentile la fel: imi plac cele cu toarta lunga, sa le port precum vanatorul tolba, sa am mainile libere. 🙂
    Numai bine!

    1. Nu e eram fana acestor pantaloni, dar uite ca gusturile se mai schimba. La genti si mie imi place cele cu toarta, si aceasta are doar ca nu am mai apucat sa o asez.Multumesc pentru vizita!

  2. Eu nu am nicio pereche de pantaloni palazzo, nu simt ca ma avantajeaza, eu fiind destul de scunda, dar cine stie, poate pe viitor o sa incerc si eu o pereche. Imi place foarte mult geanta!

    1. Sa stii ca si eu sunt scunda, am 1.60, mie imi place cum imi sta,acum e doar chestie de viziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *