Spread the love

Dragă concursomană,

Te asigur, că blogul meu nu este un site de concursuri. Nu este un loc unde să îți verși frustrările tale doar pentru că nu ai câștigat niciodată pe pagina mea. Te asigur, că toate premiile mele au fost și vor fi oferite corect cititoarelor mele.

Atunci când organizez concursuri, nu o fac pentru like-uri, o fac pentru că știu că sunt multe persoane care mă urmăresc doar așa că poate, uneori rezonează cu ce scriu. Pentru ele sunt concursurile, nu pentru tine cea care imediat dă DISLIKE după ce a văzut că nu a câștigat nimic pe pagina mea. Mi-aș dori însă, să pot câștiga la Loto, să pot oferi premii tuturor celor n persoane care mă urmăresc. Chiar mi-ar plăcea, poate ai fi și tu mulțumită, dragă concursomană, că ai câștigat ceva. Dar, nu ai fi nici atunci, căci răutatea din suflet nu te lasă să apreciezi nimic. VIAȚA ÎNSEAMNĂ MAI MULT DECÂT NIȘTE SIMPLE PREMII!!!!

De cele mai multe ori, premiile le ofer din buzunarul meu, nu de la sponsori așa cum ai crede, dar nu mă plâng, o fac cu drag, cititorii mei merită tot ce e mai bun! Dacă ți se pare că premiul meu e IDIOT sau prea puțin, te rog, du-te pe altă pagină, E BLOGUL MEU, REGULILE MELE, PREMIILE MELE!

Poate crezi că gata, fac o poză și o postez…Pentru poza acea de concurs pierd timp (să pozez, să editez poza, să mă asigur că e lumina ok), bani(pentru decor, aparat foto, etc ) și nici după nu sunt mulțumită de poză. Nu mă plâng, dar înainte să arunci cu pietre, mai gândește-te puțin.

Românul nu s-a născut poet, s-a născut comentator pe Facebook, iar mulți își aruncă frustrările, veninul din suflete prin comentarii diverse, uneori fără să știe adevărul, doar speculează. Atunci să nu ne mai mirăm că România este așa. Noi suntem România.

LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

Mulțumesc acelora care mă urmăresc doar pentru că rezonează cu mine, cu blogul meu! Nu pot mulțumi pe toată lumea, nici nu vreau, dar oameni, dacă nu puteți face bine, cel puțin nu faceți rău!!!

Semnat, un blogger

Blog and information website concept. Workplace background with text. View from above

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Dragă concursomană

  1. si. ti multumiim, si faci treaba buna sa sti?? cine te urmareste de drag nu face nici un efort de a. ti scrie, si transmite mesaje, te susține pt ca esti om bun???

  2. Nu baga lumea rea in seama. In fond si la urma urmei nici macar nu ai nevoie de asemenea persoane. Cine vrea sa fie alaturi de tine este și fara concursuri.
    La multi ani!

    1. În viața sunt tot felul de oameni, nu trebuie sa pui la suflet toate vorbele, si eu particip la tot felul de concursuri, însă dacă nu castig nu ma supăr si nici nu as spune vreunui sponsor ca e prea putin ce ofera, pana la urma e alegerea mea daca imi place, trebuie sau nu produsul respectiv si daca nu e pentru mine, nu particip! Felicitări pentru tot ceea ce faci, si nu te lasa afectată de astfel de persoane!

  3. Felicitări pentru articol,sa nu bagi in seama frustrații care nu știu decât să critice.

  4. Nu inteleg cum de sunt asa rautacioase multe persoane!Pentru ce?Ca nu au castigat?Dar daca nu le place sa plece pur si simplu,ce le place sa isi strige nemultumirea?Of!!Lumea asta!!!E greu cand pui la suflet!Cred ca,cu totii ne spunem,,Gata,pana aici!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *