5 idei de cadouri de Sf.Valentin pentru femei

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Știu că e devreme însă atunci când vine vorba de cadouri, e bine să fim prevăzători.  Inimioare, flori și ciocolată sunt idei cadouri la îndemână, dar dacă vreți mai mult aveți mai jos câteva idei.

  1. O geantă cochetă

O femeie nu are are niciodată suficiente genți, de aceea aceasta poate fi un cadou inspirat. Dragostea plutește în aer în luna iubirii, așa că o geantă roșie poate fi un cadou binevenit.

 

2. Parfumul- cadoul perfect pentru orice ocazie 

Este o alegere inspirată pentru orice ocazie, nu doar pentru Sf.Valentin. Parfumul e ca o carte de identitate și spune atâtea despre persoana care îl poartă. Floral sau fructat parfumul este cel care ne reprezintă personalitatea. Cum alegem un parfum de calitate? Prețul scump nu înseamnă tot timpul și calitate. Persistența unui parfum depinde și de ph-ul pielii dvs, și de modul în care se potrivește cu textura pielii.

Calvin Klein - Apa de toaleta Euphoria, 100 ml, Pentru Femei - Incolor

3. Ceasul– nu este doar simbolul timpului, dar și al eleganței. Un ceas poate fi un cadou potrivit pentru o femeie modernă, în pas cu timpul. Puteți găsi ceasuri de firmă la prețuri accesibile mai ales că site-urile online au multe oferte și reduceri.

 

 

Ceas femei Clasic LTP-1283PD-7AEF

3. Nu cred că există femeie care să zică nu unor haine noi. Ne place să fim cochete, mereu în pas cu modă, de aceea femeile își cumpără periodic haine.

 

Rochie Ines Neagra

4. O pereche de pantofi este un cadou frumos pentru o femeie. De ce iubesc femeile atât de mult pantofii? Pentru că putem fi mereu diferite în fiecare zi, pentru că ne putem metamorfoza atât de ușor purtându-i.

 

Pantofi Giro Rosii

5. Iubitoarele de frumos cu siguranță vor primi cu drag  produse cosmetice Yves Rocher. Acestea sunt cosmetice de calitate, iar prețurile sunt accesibile.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „5 idei de cadouri de Sf.Valentin pentru femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *