Spread the love

E perioada cea mai așteptată din an pentru iubitorii de shopping. Nu, nu vine Crăciunul, ci Black Friday. Sunt sigură că de abia așteptați reducerile de tot felul de pe site-urile online.

La Notino Black Friday se desfășoară în perioada 09 – 29.11.2020, mai exact 3 săptămâni pline de reduceri:

– în perioada: 09 – 15.11 – sunt reduceri de până la 70% 

Am pus ochii și eu pe câteva parfumuri, mai ales că multe dintre ele se găsesc cu o reducere de 70%. Da, ați citit bine, 70% reducere în perioada 09-15.11.2020

Parfumul Mugler Alien este în topul preferințelor mele. Aș recunoaște aroma inconfundabilă oriunde, oricând. Este un parfum oriental, cu note de vârf iasomie, iar baza va dezvălui un miros de chlihimbar. Pentru o femeie puternică, hotărâtă, dar în același timp misterioasă, parfumul Alien cu siguranță va fi o alegere excelentă.

De Black Friday, varianta de 60 ml este 289lei cu livrare gratuită.

Parfumul Chloé Chloé a fost o descoperire frumoasă. Varianta de 75ml este pe Notino la 220ml.Un parfum floral, tineresc, romantic. Aroma lui senzuală, îl face potrivit pentru o femeie elegantă, creativă.Inima pur florală îmbină senzualitatea trandafirilor cu lăcrămioarele și magnolia. 

Un alt parfum care îmi place mult este Scandal JPG, de aceea aș fi tare curioasă să încerc Jean Paul Gaultier Scandal By Night. De Black Friday se găsește la un preț special 260ron-50ml.

Nu uitați de campaniile viitoare, reducerile continuă pe Notino și veți putea cumpăra produse la super preturi.

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

17 comentarii la „Black Friday Notino 2020

  1. Rdduceri foarte bune ,după un parfum mă uit si eu ,vreau să-mi iau unul cu aceste reduceri .Dorințe sunt multe ,dar bugetul este cam mic și trebuie să mă orientez după posibilități .

    1. Un parfum nu mi-ar strica niciodată 😁doar ca anul acesta trebuie să mă multumesc cu ceea ce am,bugetul este limitat

  2. Ce bine că mi-ai adus aminte de aceste reduceri, sper să beneficiez și eu de acestea!

  3. Binevenită oferta celor de la Notino! Eu voi profita pentru a comanda cadouri pentru cei dragi. Dacă mai rămâne „loc”, voi lua ceva şi pentru mine.

  4. Și eu tot parfumuri obișnuiesc să cumpăr la reducerile de Black Friday, mi se pare o ocazie excelentă de a-mi mări colecția, de a încerca parfumuri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *