Spread the love

 

Bună, dragilor! Bine v-am regăsit în 2022! Sper să avem un an mai bun din toate punctele de vedere. La început de an, cred că toată lumea își face planuri, bilanțuri,etc. Am și eu destule planuri, doar că am învățat că nu tot timpul se îndeplinesc atunci când vrei. Ele sunt acolo în inima mea și nu obișnuiesc să vorbesc despre lucrurile pe care nu le-am realizat. Încă.

Timpul își cerne pașii și le rezolvă într-un fel sau altul pe toate. Unele lucruri se vor întâmpla la momentul potrivit sau poate niciodată. Cred că uneori, atunci când anumite planuri nu ies e doar felul Universului de a-ți spune că ți-a pregătit ceva mai bun. Când uși se închid, se vor deschide altele noi.

Este important mai degrabă să lucrăm noi cu noi, să renunțăm la oamenii toxici din jurul nostru,  la obiceiuri proaste și să încercăm să devenim cea mai bună variantă a noastră. SĂ TRĂIM PENTRU NOI, nu pentru alții sau gura lumii. Și mai ales să fim reali, să nu ne mai ascundem în spatele unei imagini perfecte de Instagram sau Facebook. De ce atâta goană după superficialitate? De ce încercăm să părem ceea ce nu suntem? De ce am devenit atât de răi unii cu ceilalți?

Dacă aș face o analiză atentă, anul 2021 nu a fost chiar prea grozav, dar nici rău, iar pentru 2022, îmi propun să fiu. Să fiu imperfectă, să greșesc,  să învăț,  să pierd timpul, să visez, să copilăresc, să fiu. Să fiu cine am fost până acum și mai mult.

Ce planuri v-ați propus pentru 2022? 🤗

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *